Hallinto Certified

Begeleidingstraject

NIEUW

Jouw nieuwe professionele leven staat aan de voordeur te wachten. Je hebt net je opleiding tot administratief freelancer achter de rug en je kan de wijde wereld intrekken.
Alles is voorbereid en je bent er helemaal klaar voor.

En plots word je overmand door een gevoel van ongemak en onbehagen, komen de twijfels terug en ben je niet meer zo zeker van je stuk. Maar je hebt de stap gezet en je moet nu vooruit.

Wat jij nu nodig hebt, is iemand die schouder aan schouder op dezelfde lijn staat. Iemand die je vragen beantwoordt, die je helpt groeien als mens, als ondernemer en als freelancer. Iemand die je over je ongemakken heen laat stappen. Iemand die mee jouw traject aflegt. 

Iemand die jou de hand reikt.

Dit individuele begeleidingstraject is helemaal op jouw maat geschreven.


Twaalf maanden support

Je kiest tussen een 12-, een 18-, of een 24-uren supportpakket dat je kan inzetten gedurende twaalf opeenvolgende maanden.

Wil je je support gelijkmatig spreiden over deze twaalf maanden of heb je in het begin meer nood aan een intensere begeleiding? Het kan allemaal want jij bepaalt hoe je de ondersteuning wil inzetten.


De werkwijze

Bij aanvang wordt de planning van alle sessies vastgelegd. Dit geeft jou een houvast en een regelmaat.
Elke sessie zal via een vaste online zoommeeting verlopen. Zo verlies je geen tijd aan verplaatsingen en is jouw locatie geen spelbreker voor een vlotte werking.


De inhoud

De sessie wordt volledig door jou gedragen. Elke vraag is welkom, elke bedenking of opmerking mag op de agenda gezet worden. Alles wat jij wil bespreken, mag en kan.
Mijn hele rugzak aan kennis wordt aangewend om jou te ondersteunen, verder te helpen, je uit je comfort te halen, je te challengen. Heel vaak met pasklare antwoorden, soms ook met onderzoekswerk of extra opdrachten.

Je haalt het maximum uit elke sessie als jij zelf goed voorbereid bent. Bouw je lijstje met topics op in aanloop naar de volgende sessie.


Voor wie?

Je hebt de volledige opleiding van Hallinto-Certified gevolgd en staat als nieuwkomer aan de meet. Je hebt alle theorie in je hoofd zitten, maar de praktijk is nog onbekend en je wil graag dat jouw klant onmiddellijk professionaliteit ervaart in de samenwerking met jou.

Of je bent al een tijdje administratief freelancer, maar het lukt allemaal niet zo goed en vlot zoals je het in je hoofd had. Een klankbord en ruggensteun zou je deugd doen op je pad naar succes.


Boek hieronder jouw begeleidingstraject voor de volgende 12 maanden

  • 12u begeleiding voor €1.200 btwe (€840 met KMO-Portefeuille)
  • 18u begeleiding voor €1.710 btwe (€1.197 met KMO-Portefeuille)
  • 24u begeleiding voor €2.160 btwe (€1.512 met KMO-Portefeuille)keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x