Hey werkzoekende, mag ik je uitdagen?

Dit bericht is voor jou bestemd als je op zoek bent naar werk.
Indien niet, lees dan vooral niet verder, want ik wil je niet infecteren.

Deze mail is ook voornamelijk bedoeld voor mensen met een administratief talent of in elk geval met veel goesting om uit te blinken in administratie.
Indien dit niet aan jou besteed is, onmiddellijk negeren wat hieronder staat, want opnieuw; ik wil je niet onnodig infecteren.

Als je nog aan het lezen bent, dan ben je een volhouder. En volhouders verdienen mijn volle aandacht!

Want dit is niet zomaar een jobaanbieding. Dit kan voor jou een wereld van verschil maken die ertoe bijdraagt dat je nooit nog echt op zoek moet naar een andere job.

Vooral als jij op zoek bent naar een goeie work-life balance. Een belangrijk gegeven om je goed in je vel te voelen.

Maar alles ligt in jouw handen. Alles hangt van jou af en van de hoeveelheid goesting die jij hebt om iets van jouw professioneel leven te maken.


Ben je nog mee? Want het wordt nog beter!

De bedrijfswereld is de afgelopen jaren grondig gewijzigd en dat merk je ook in de aanwervingen. Mensen van +50 geraken niet meer aan de bak en -25-jarigen hebben te weinig kennis en ervaring om au serieux genomen te worden.

Daarnaast heeft België een klimaat van kleine ondernemers die zich dag en nacht uit de naad werken om hun bedrijf vorm te geven en levensvatbaar te maken. Dit is een groep die niet snel administratieve mensen aanwerft, maar.... die er wel nood aan heeft.

En ik kan het weten!

Want 11 jaar geleden heb ik een concept van administratieve ondersteuning in de markt gezet dat voordien totaal onbekend was. Ik heb ondernemers bijgestaan en heb hen helpen groeien. Ik heb hen laten proeven van professionele ondersteuning. Ik heb hen rust en comfort gegeven. En ik heb hen terug tijd voor hun gezin gegeven.

Nog mee? Goed, want deze trein raast aan een snel tempo voorbij en jij kan er maar beter op zitten.
Ben je niet meer mee, dan kan je nog steeds omlaag scrollen en nu al afhaken door je uit te schrijven.

Dus het leven is aan de durvers, en meer nog, aan zij die er de kennis en het talent voor hebben. Misschien ben jij dat wel.

Kies voor jezelf en bepaal je eigen toekomst. Kies voor een job als administratief freelancer met een uitgebreid takenpakket bij tal van klanten en maak het verschil voor hen.

Ben jij op zoek naar een job met veel variatie of heel wat verantwoordelijkheid? Wil jij tegelijk financieel adviseur, boekhoudkundig assistent, HR-manager, office manager, marketing en salesondersteuner, personal assistant, enzovoort zijn? Dat kan allemaal. Want er is geen enkel andere job die zo breed gaat en waar je zoveel gevarieerd werk hebt dan als administratief freelancer.


MAAR....

Dit ben je niet van vandaag op morgen. Dit vraagt om kennis; dit vraagt om vaardigheden, dit vraagt om een bepaalde attitude, om ondernemerschap.

En dat moet je nog allemaal aanleren.

Geen enkel andere job is vergelijkbaar met deze. In geen enkel andere job doe je zo breed zoveel ervaring op als in deze. En daar willen klanten voor betalen als jij de verwachte kwaliteit kan bieden en de waarde navenant is.


WHAT'S IN IT FOR ME?

 • Je werkt zoveel of zo weinig je zelf wilt
 • Jouw leeftijd speelt geen enkele rol
 • Jouw talent en kwaliteiten des te meer
 • Je bent niet afhankelijk van anderen om jou een job te geven
 • Je bepaalt zelf wie jouw klanten zijn
 • Je kiest zelf welke taken je al dan niet uitvoert
 • Je kan van thuis uit werken, dus files? Nee, dank u!


DUS NU IS HET AAN JOU!

Durf jij uit je kot te komen en je eigen pad te bewandelen?
Ben jij de proactieve medewerker die zich graag smijt voor het doel van anderen?
Ben jij een bijdrager aan het succes van anderen?
Durf jij zekerheden vaarwel te zeggen voor je eigen moment de gloire?


ANGST IS VOOR HEEL EVEN, SPIJT IS VOOR ALTIJD
Begint het een beetje te bruisen in je hoofd? Durf je je dromen te realiseren? Durf je luidop te denken?


Heb ik jou wakker gemaakt?

Is er een belletje gaan rinkelen? Ben je ietwat nieuwsgierig geworden? Op onze website vind je er alles over.

Wil je op de hoogte gehouden worden via mijn nieuwsbrieven, schrijf je gerust in.

Wil je graag weten wie ik ben, dan kan je ook terecht op onze andere website van Hallinto.


GRATIS WEBINAR

Wil je graag eens praten om te zien of dit echt iets voor jou is, dan nodig ik je graag uit voor het webinar van volgende week maandag.

Wat kom je hier te weten:

 • Wat is dat, freelancer zijn?
 • Uit wat bestaat het takenpakket?
 • Wat moet je allemaal kunnen?
 • Wat zijn de voordelen, maar ook de nadelen?
 • Wat kan je tegenaan lopen?
 • Wat zijn mogelijke valkuilen?
 • Waarom is dit de nieuwe manier van werken?

Deelnemen aan mijn webinar is kosteloos en verplicht tot niets. Het is een vrijblijvende en informatieve sessie, maar je moet je wel inschrijven.

Mijn week als freelancer

Als je niet helemaal bekend bent met het reilen en zeilen van een freelancer, dan kan het wat vreemd aanvoelen. Hoe beter dan je een inkijk te geven in een week uit mijn professioneel leven.

Ondernemen aan je keukentafel

Het comfort en de geruststelling van werken in je eigen beslotenheid en je eigen omgeving. Zo eenvoudig en makkelijk mag ondernemen zijn.

Waarom peren nooit appels zullen zijn

Wie we zijn en hoe we ons gedragen, kan heel bepalend zijn voor onze professionele bezigheid, maar vaak weten we niet waar het vandaan komt. Bij mij is dit de nagel op de kop.

't zijn moeilijke tijden

Tenzij je zelf het heft in handen neemt en jouw leven zelf inkleurt. In deze etalage prijkt een andere toekomst als je een administratief talent hebt.

Gepassioneerd door efficiëntie

Waar je ook kijkt, elke onderneming laat wel steekjes vallen of hanteert werkmethodes die niet de meest praktische zijn.

Don't get a job.... Make a job

Geïnspireerd op het boek van Gem Barton

Carrièreswitch naar administratief freelancer: werkgever versus opdrachtgever

Heb je je strepen als administratief medewerker verdiend en voel je dat het tijd is om een nieuw hoofdstuk in je carrière aan te snijden?

Administratief freelancer worden in 2022? Het geluk staat aan je kant!

Voel je de brandende ambitie om volgend jaar een nieuwe professionele uitdaging aan te gaan? Wil je zelf beginnen als freelancer? Geen beter moment om dat voornemen in werkelijkheid te brengen.

Ondernemer worden op 3 dagen tijd? Daag jezelf uit!

Van een hoofd vol ideëen naar één activerend ondernemersplan in drie dagen tijd. You can do it! Van 23 tot en met 25 november organiseert Hallinto Certified een gratis online challenge boordevol oefeningen, tips en vragenrondes. Doe je mee?

Nooit rode cijfers als administratief freelancer

Vraag je jezelf weleens af hoeveel je als administratief freelancer kan verdienen? Logisch! Toch bestaat er geen vaste formule voor de berekening van je freelance uurtarief. Veel hangt af van je skills en ervaring.

De week van ...

Mijn weken vullen zich met een variatie aan administratieve taken en opdrachten voor klanten. Hoe ziet zo'n week met "vanalles en nog wat" eruit?

Dit is hét moment!

Geniet je volop van een heerlijke zomer? Gelijk heb je! Voor veel mensen is de zomervakantie hét moment om te herbronnen en de batterijen op te laden. Even geen deadlines of meetings op de planning.

Wat wil jij later worden?

Een heel logische vraag aan een kind, maar hoe vaak stel je die aan jezelf? Wanneer ben je gestopt om een toekomst uit te stippelen? En kijk je dan vooruit alsof vandaag het einde al is? Hoeveel laat je dan aan jezelf voorbij gaan?

Hoeveel ga ik verdienen?

Een veel voorkomende vraag, maar verdienste zit in zoveel meer dan enkel in geld. In wat je algemeen meer zal hebben, maar zeker ook in wat je niet meer hoeft.

Twijfel over de stap naar het onbekende?

Wordt jouw leven gestuurd door angsten of door hoop? Door belemmeringen of door mogelijkheden? Sta jij voortdurend op de rem? En leid je hierdoor dan geen vermoeiend leven?

Of er voldoende klanten te vinden zijn, kan ik volmondig positief beantwoorden

Of er wel voldoende klanten te vinden zijn, is een vraag die mij voortdurend gesteld wordt en ik kan hier alleen maar volmondig 'ja' op antwoorden.

Cadeautjestijd

Om anderen gelukkig te kunnen maken, moet je beginnen om zelf gelukkig te zijn. Welk cadeautje heb jij hiervoor nodig? Wat zou jou professioneel blij maken?

Iedereen wil kapitein van zijn eigen schip zijn, maar weinigen durven het roer vast te nemen.

Je hoeft geen grote waaghals te zijn om je eigen koers te varen. Maar volledige onbezonnenheid is ook geen garantie op succes.

Jouw bedrijf is "geen" lege doos

In Andermans zaken drukt Kamal Kharmach een aantal ondernemers met hun neus op de minder fraaie feiten. Interessante en boeiende televisie vanuit mijn ondernemersperspectief, maar je zal er maar staan met de camera op jou gericht.

Jonge Wolven

Heb jij het ook gezien op tv? Jonge ondernemers die zich smijten voor hun passie.

Samenwerken met een freelancer - Ann Van Riet vertelt

Ann Van Riet van Althea Coaching voor ondernemers is volbloed onderneemster. Met meer dan 15 jaar ervaring als coach achter de kiezen, is zij dé geknipte persoon om andere ondernemers te begeleiden.

Iedereen een beetje Gers Pardoel?

Ja, graag! Maar laat het mij even toelichten. Het verrast telkens opnieuw te horen met hoeveel inzicht verschillende mensen naar eenzelfde gegeven kijken en ernaar leven.

Vul eerst je gaten

Een onderzoek geeft aan dat kennis over of ervaring in personeelsadministratie het minst aanwezig is bij administratieve mensen met een duidelijke interesse om freelancer te worden.

Samenwerken met een freelancer - Joris Vandezande vertelt

Techs+Tools groeide op korte termijn uit tot dé specialist op het gebied van outsourcing en rekrutering van technische profielen.

Is er nog werk voor de administratief freelancer?

De angst zit er stevig in en het wordt er door de overheid niet transparanter op gemaakt. Hierdoor blijven heel wat mensen in de onduidelijkheid zitten over de economie, de werkzekerheid en bij uitbreiding hun eigen toekomst.

Een klant vertelt - Billycom

We treffen Petra Meeus, zaakvoerder van Billycom, op een vrijdagmiddag tussen twee strategiemeetings door. De coronacrisis beweegt bedrijven tot een creatieve aanpak.

Hey werkzoekende, mag ik jou even aanspreken?

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging met ongekende successen?

Dit is jouw crisis niet

Het lijkt op de crisis van 2008, maar het voelt anders

De ene lasagne is de andere niet

Als je je blind staart op het geheel, dan vergeet je misschien te focussen op de details.

22 april 2020

Ga jij straks nog een job hebben?

Bestaat de kans dat jouw baas voor jou geen werk meer gaat hebben?

Secretaressedag!

Melig, zeg je? Niet echt. Een dag vol extra appreciatie voor jouw kennis, jouw aanpak, je ervaring en je expertise die je elke dag breed uitsmeert over de administratie van je klanten.

5 tips voor werken met jouw klanten, de ondernemers

Werken met ondernemers vraagt om een bepaalde aanpak die je zelf in de hand kan nemen.

Een VA is geen administratief freelancer

Dat is misschien niet helemaal waar, maar ik leg het je uit.

Zet de stap naar administratief freelancer in slechts drie uren

Als het tijd wordt voor een nieuw pad, maar het oude laat je nog niet los, dan moet je misschien eerst even komen proeven van de mogelijkheden.

Open for business

Het is de week na de start van de eerste trainingreeks. Moe, maar voldaan met een leerrijke terugblik op een start voor nieuwe freelancers.

2019 in cijfers

Wat heeft 2019 mij gebracht? Op welke manier heb ik een verschil mogen maken voor anderen? Hoe heb ik kunnen bijdragen aan het succes van mijn klanten?

De fun van het succes van een ander

Het succes van mijn klant is rechtstreeks verbonden met de levensduur van de samenwerking die ik met hem heb. Dat is een hele mond vol en het komt erop neer dat wanneer ik slecht werk lever, de samenwerking van korte duur kan zijn.

Ik ga jou niet overtuigen

We hebben allemaal een pad af te leggen en we komen op kruispunten die ons verplichten om keuzes te maken. Wat wil je later tegen je jongere ik dan zeggen? Welke keuze had je moeten maken?

Niets is voorspelbaar

Als je morgen freelancer wordt, dan sta je voor een pad van klimmen en dalen, van onbekende zaken, van blinde vlekken, van niet goed weten wat.

Girls only?

Is administratie een vrouwenzaak? Ik denk het niet.

A star is born

Het idee voor een opleidingstraject voor administratief freelancers heeft heel lang in de schuif gezeten en af en toe kwam het aan de oppervlakte dobberen .

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x