Community

Hallinto-Certified Pool

Als je het programma doorlopen hebt en geslaagd bent voor het examen word je opgenomen in de pool van Hallinto-Certified freelancers. Met dit certificatiesysteem bouwen we aan een kern van administratieve freelancers die ik met plezier en vertrouwen zal aanbevelen bij ondernemers die op zoek zijn naar administratieve ondersteuning.

De opdrachten die in deze pool geplaatst worden, kunnen van iedereen komen zodat iedereen kan aanbevelen bij een overload aan werk. Jij kan dus zelf opdrachten posten, hetzij omdat de inhoud je niet ligt, de locatie te ver verwijderd is, je volledig volzet bent, of iets anders. 

Je krijgt wat en je geeft wat: kan je een deal closen met een lead die je via deze pool aangeleverd kreeg, voorzien we een kleine bijdrage.


Hallinto-Certified Freelancerspagina

In onze community wordt elke Hallinto-Certified freelancer met foto, naam, bedrijfsnaam, logo, mailadres en korte tekst vermeld. We maken een aparte pagina op deze website zodat potentiĆ«le klanten jou ook via deze weg rechtstreeks kunnen contacteren. Klik hier door voor de gecertificeerde freelancers


Community

Je wordt opgenomen in de community op het opleidingsplatform waar je met vragen terecht kan, je successen kan delen en je eigen overschot aan leads kwijt kan. Dit wordt jouw intern administratief netwerk.


Vertrouwen

Deze community wordt gedragen door de certificatie, want dat is de basis om deel uit te maken van deze groep.

Anderzijds is heel veel gebaseerd op vertrouwen.
Vertrouwen in wie, hoe en wat je bent in deze community. De positieve waarden en normen die we hanteren zullen nauwgezet opgevolgd worden en bij misbruik ervan is uitsluiting mogelijk.


Meer info over de community, vraag gerust


close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x