GETUIGENISSEN

Belangrijker dan wat ik over deze opleidingen te vertellen heb, is wat de deelnemers graag delen. Stuk voor stuk mensen die grootse stappen gezet hebben in een wereld die gisteren nog vreemd was, maar waarin ze vandaag floreren als freelancer.

In 1 woord WAW!!! Module 1 heeft me van mijn sokken geblazen. Ik heb enorm veel geleerd over mezelf. Over "anders" denken, hoe je van negatief denken naar positief gaat. Ipv van problemen zien, oplossingen zien. Dank je wel Tilly

H. El haddioui

star
star
star
star
star

Veelal beloven opleidingen veel maar heb ik nadien een bedrogen, onvolledig gevoel. De opleiding administratief freelancer is zo diepgaand, goed uitgelegd, stap voor stap begeleiding bij elk lesonderdeel. Het online gegeven maakt het volgen van de verschillende modules zo gemakkelijk. Wat ik tijdens deze opleiding bijleerde, gaat veel verder dan vakkennis. Zowel de blik naar mezelf, mijn bedrijf en toekomst deed me toch wel even stilstaan bij de zaken. De manier waarop Tilly elke module brengt, is zo boeiend en interessant. Tilly vertelt geen verhaaltje uit een boekje maar brengt haar kennis over uit ervaring en die heeft Tilly zeker. Ik ben zo blij dat ik deze opleiding gevolgd heb. Dankjewel, Tilly voor alle kennis die je me bijbracht.

Kristel T.

star
star
star
star
star

Ik had wat oponthoud. Ondertussen ben ik aan de eerste modules begonnen en het is allemaal zo helder uitgelegd, héél boeiend allemaal!

Cindy M.

star
star
star
star
star

Gaan ondernemen was een droom die al een paar keer tijdens mijn loopbaan als werknemer de kop op stak. Het bleef bij dromen tot ik op een bepaald moment op Instagram Tilly van Hallinto leerde kennen. Zij promootte haar opleiding ‘Administratief freelancer’. Een gratis webinar later, schreef ik me in voor de cursus. Tilly’s enthousiasme werkt aanstekelijk. De reis met Tilly door de 8 opleidingsmodules kon van start gaan. De beloften die Tilly maakt, worden meer dan ingewilligd. Het is een zeer allesomvattende opleiding. Je wordt niet alleen ondergedompeld in het reilen en zeilen van een administratief freelancer. Je krijgt ook de hele bagage mee over hoe je een succesvol ondernemer wordt. Je merkt dat Tilly deze opleiding heeft gemaakt vanuit haar jarenlange ervaring als administratief freelancer en passie voor administratie. De opbouw van de opleiding is zeer doordacht en de inhoud werd grondig uitgewerkt. Deze opleiding is een aanrader voor iedereen die gebeten is door administratie en wil gaan ondernemen. Maar ook voor werknemers die in de administratie werken, biedt deze cursus mijn inziens zeker een meerwaarde.

Vanessa van vaYva

star
star
star
star
star

Tilly is écht een krak in haar vak! Ze leert je in 8 modules de kneepjes van het vak en staat je gedurende het hele traject met raad en daad bij! Ook nadien sta je er niet alleen voor! Ze blijft er voor jou om vragen te beantwoorden net als talloze collega’s die jouw voorgingen. Ga zeker eens een kijkje nemen op haar webinar. Je geeft er niets aan uit maar voor mezelf was het een fantastische gamechanger! Jammer dat ik Tilly niet vroeger leerde kennen!

Daniëlle Pirenne heeft het bericht van Hallinto-Certified gedeeld:

star
star
star
star
star

Wat ik zeker wil meegeven is dat dankzij de opleiding die ik volgde, ik de stap heb gezet om te starten als zelfstandige. Ik ben in volle voorbereiding en na mijn opzegtermijn op mijn vaste job, ga ik van start!

Moira C.

star
star
star
star
star

Intussen heb ik alle 8 de modules doorlopen. Ik moet je alvast zeggen dat deze opleiding zéér overzichtelijk, gestructureerd en duidelijk is. Een mooie uitwerking van dit traject waar je terecht fier op mag zijn. Dit is een echte meerwaarde!

Kristof R.

star
star
star
star
star

Dit is wat Jolien op LinkedIn postte: Afgelopen zomer volgde ik een online opleiding om me nog meer toe te spitsen op administratieve taken. Ik ben reeds 5 jaar actief op een medisch secretariaat, maar had honger naar meer. En of ik hier meer kreeg! Een heel andere wereld ging voor me open! Vorige week woensdag behaalde ik mijn certificaat en ben ik dus zeker klaar ! En ja hoor, ik ben er helemaal klaar voor. Stapsgewijs ben ik alles aan het klaarmaken, in 2022 gaan we ervoor.

Jolien M.

star
star
star
star
star

Hartelijk dank om de online training zo goed in elkaar te steken. Het hongertje waar ik bleef op zitten bij de tussentijdse evaluatie, werd ingevuld in de modules erna.

Géraldine G.

star
star
star
star
star

Super overzichtelijke en leerrijke trainingmodules! Een echte aanrader en de investering zeker waard.

Caroline V.

star
star
star
star
star

Ik wil je nog bedanken om me deze opleiding aan te bieden. Ondanks dat ik bijna niet bij de korte opleidingen aanwezig ben geweest en lang niets van me heb laten horen, wil ik je toch zeggen dat de opleiding mij heel veel heeft bijgeleerd. De opleiding heeft me ertoe aangezet om de stap te durven nemen om aan iets nieuws te beginnen. Zonder de opleiding had ik nooit de moed gehad om ja te zeggen tegen het nieuwe werk dat ik nu doe bij xx zijn kantoor. De administratie van bepaalde taken en het omgaan met klanten gaat mede dankzij de opleiding zo vlot. Ik vond het jammer dat ik de tijd niet vond om deel te nemen aan de korte opleidingen. Deze kwamen juist samen met het overnemen van de administratie van xx. Het is veel avondwerk geweest om hier terug structuur in te krijgen en alles terug vlot te laten verlopen. Ik heb jouw tips en lessen hiervoor telkens gebruikt. Ik zal jouw opleiding zeker aanraden aan collega’s of vrienden die ook opzoek zijn naar een nieuwe administratieve uitdaging.

Anouk G.

star
star
star
star
star

Mag ik je bedanken, omdat je een belangrijk onderdeel van mijn reis afgelopen maanden bent geworden. Ik ben dan ook zeer blij dat ik je opleiding gevolgd heb.

Heidi W.

De opleiding naar administratief freelancer is een absolute topper! Ik heb, zelfs met 15 jaar ervaring in de administratie, zó veel bijgeleerd. In die 8 modules leer je niet enkel wat je allemaal zou kunnen doen met je business, maar je doet het ook effectief, dankzij de vele toepasbare oefeningen en praktische tips. De opleiding is allesomvattend en als je het echt even niet meer weet, staat Tilly altijd paraat om je bij te staan. So happy dat ik deze stap heb genomen!

Stéphanie Dumont van Trigger Your Business

Ik heb van Tilly veel geleerd. Haar duidelijke uitleg verdeeld in 8 overzichtelijke modules maakt dat ik alle facetten van een administratief freelancer onder de knie heb. Tilly is open en geeft erg nuttige adviezen uit de praktijk. Ze weet waarover ze praat door haar jarenlange ervaring als administratief freelancer en als ondernemer. De bijkomende korte opleidingen, de maandelijkse Q&A’s en brainstorms met de medestudenten zijn erg nuttig en fijn om te kunnen sparren met mensen die hetzelfde doen. Ook het delen van mogelijke opdrachten zijn een echte meerwaarde voor mij. Ik ben blij een Hallinto-certified freelancer te zijn!

Anne-Wil S.

Maandag was weer een fijne Q&A en brainstorm sessie. Die heeft toch opnieuw extra vertrouwen gegeven dat ik op het juiste pad zit.

Murielle P

Het volgen van de modules heeft voor mij de puzzelstukjes in elkaar doen vallen. Hoewel ik al heel veel zaken ben tegengekomen tijdens mijn loopbaan, heeft het mij enorm geholpen om een beter inzicht te krijgen, ook een beter gevoel, en misschien ook wel wat meer zelfvertrouwen om de stap te durven zetten. Ik ben heel blij dat ik deze opleiding gevolgd heb. Op 1 april start ik als zelfstandige. Spannend!

Vicky van Admint

Het traject is nu al een énorme meerwaarde voor me geweest, met of zonder certificatie! Heel leerrijk, bedankt!

Inge H.

Bedankt voor je professionele modules, ik pik er erg veel van op.

Karolien D.

Eerst wil ik u bedanken, Tilly, voor de uitgebreide modules. Ik heb hier enorm veel van geleerd. Soms was het wat veel in één keer maar ik ben er door geraakt.

Karen B.

Ik heb vandaag met heel veel enthousiasme je webinar gevolgd. Ik werk als xxx en echt gebeten door de administratieve microbe. "Papieren" regelen is echt mijn passie. Ik was al eventjes op zoek naar iets om zelfstandig te doen maar vond nooit het juiste. Tot ik ineens een advertentie zag van freelance administratieve ondersteuner. Toen wist ik direct dat het dit ging zijn. Na het zien van je webinar ben ik nog meer geïnspireerd en opgeladen met enthousiasme. Dus ik zou heel graag jouw opleiding willen volgen.

Nathalie D.

Ik hoop dat ik ooit zoals jij een expert zal zijn in de brede waaier van administratie en ik zal er alles aan doen om dit waar te maken! Proficiat met wat je doet en bedankt dat je bestaat!

Inge L.

Ik mail je voor een paar dingen: Eerst en vooral om je te zeggen dat ik echt veel aan de opleiding heb gehad. Ze heeft me op een aantal punten bevestigd in mijn denken, maar vooral structuur in mijn gedachten gebracht, wat denk ik zal resulteren in een shortcut naar de beste aanpak aangezien ik op jouw best practices kan mee-surfen nu. Het heeft me ook vertrouwen gegeven dat het wel zal loslopen, want bij een klant binnenstappen die toch best wel een grote som voor je diensten neerlegt, dat vind ik toch wel een verantwoordelijkheid en een mens wil het (minstens) goed doen. Aan de andere kant heeft de opleiding een paar gaten in mijn ervaring gevuld, zodat ik nu tenminste een idee heb van wat er allemaal onder een bepaald thema thuis hoort. Om dan tot de vaststelling te komen dat ik er toch minstens al delen van ken. Alweer die geruststelling en daardoor vertrouwen. Merci!

Ann Van de Velde van Office Runner

Dank je alvast voor alle inzichten en je enthousiasme om je expertise door te geven! Je bent de levende droom van ons 'studentjes' om op een dag even begeesterd in jouw stevige schoenen te staan...

Inge van Ermengem van Adminimize Support

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x