Hallinto Certified

Getuigenissen

format_quote

Maandag was weer een fijne Q&A en brainstorm sessie. Die heeft toch opnieuw extra vertrouwen gegeven dat ik op het juiste pad zit.

Murielle P

format_quote

Het volgen van de modules heeft voor mij de puzzelstukjes in elkaar doen vallen. Hoewel ik al heel veel zaken ben tegengekomen tijdens mijn loopbaan, heeft het mij enorm geholpen om een beter inzicht te krijgen, ook een beter gevoel, en misschien ook wel wat meer zelfvertrouwen om de stap te durven zetten. Ik ben heel blij dat ik deze opleiding gevolgd heb. Op 1 april start ik als zelfstandige. Spannend!

Vicky van Admint

format_quote

Het traject is nu al een énorme meerwaarde voor me geweest, met of zonder certificatie! Heel leerrijk, bedankt!

Inge H.

format_quote

Bedankt voor je professionele modules, ik pik er erg veel van op.

Karolien D.

format_quote

Eerst wil ik u bedanken, Tilly, voor de uitgebreide modules. Ik heb hier enorm veel van geleerd. Soms was het wat veel in één keer maar ik ben er door geraakt.

Karen B.

format_quote

Ik heb vandaag met heel veel enthousiasme je webinar gevolgd. Ik werk als xxx en echt gebeten door de administratieve microbe. "Papieren" regelen is echt mijn passie. Ik was al eventjes op zoek naar iets om zelfstandig te doen maar vond nooit het juiste. Tot ik ineens een advertentie zag van freelance administratieve ondersteuner. Toen wist ik direct dat het dit ging zijn. Na het zien van je webinar ben ik nog meer geïnspireerd en opgeladen met enthousiasme. Dus ik zou heel graag jouw opleiding willen volgen.

Nathalie D.

format_quote

Ik hoop dat ik ooit zoals jij een expert zal zijn in de brede waaier van administratie en ik zal er alles aan doen om dit waar te maken! Proficiat met wat je doet en bedankt dat je bestaat!

Inge L.

format_quote

Ik mail je voor een paar dingen: Eerst en vooral om je te zeggen dat ik echt veel aan de opleiding heb gehad. Ze heeft me op een aantal punten bevestigd in mijn denken, maar vooral structuur in mijn gedachten gebracht, wat denk ik zal resulteren in een shortcut naar de beste aanpak aangezien ik op jouw best practices kan mee-surfen nu. Het heeft me ook vertrouwen gegeven dat het wel zal loslopen, want bij een klant binnenstappen die toch best wel een grote som voor je diensten neerlegt, dat vind ik toch wel een verantwoordelijkheid en een mens wil het (minstens) goed doen. Aan de andere kant heeft de opleiding een paar gaten in mijn ervaring gevuld, zodat ik nu tenminste een idee heb van wat er allemaal onder een bepaald thema thuis hoort. Om dan tot de vaststelling te komen dat ik er toch minstens al delen van ken. Alweer die geruststelling en daardoor vertrouwen. Merci!

Ann Van de Velde van Office Runner

format_quote

Dank je alvast voor alle inzichten en je enthousiasme om je expertise door te geven! Je bent de levende droom van ons 'studentjes' om op een dag even begeesterd in jouw stevige schoenen te staan...

Inge van Ermengem van Adminimize Support

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x