Groepsbegeleiding


Tijdens je opleiding heb je kunnen genieten van de maandelijkse Q&A-sessies, maar je bent intussen wat stappen verder en je komt op een ander niveau terecht. Je kennis is een stuk ruimer geworden, je hebt wat fieldervaring kunnen opdoen, kortom, je bent gelanceerd.

Maar helemaal loslaten en volledig op eigen benen te wereld verkennen, voelt nog wat onwennig.

Deze groepsbegeleiding helpt jou naar jouw volgende level.


In groep

Waar de ene persoon meer gebaat is bij een persoonlijk onderhoud, haalt de andere tonnen energie uit groepsdynamieken.

Met een minimum van drie en maximum van vijf Hallinto-Certified-freelancers stel je jouw groep samen waarmee je een begeleidingstraject aangaat van zes of twaalf maanden support. Hoe de groep is samengesteld, wordt volledig aan de deelnemers overgelaten.

Kies je voor gezamenlijke regio of primeert het kennisgebied? Is de leeftijd bepalend, of net de diversiteit?
Jij en je groepsgenoten maken de keuze!


De werkwijze

Elke sessie beslaat 2 uren waarbij de frequentie en het tijdstip in samenspraak vastgelegd wordt. Deze sessies zijn hoofdzakelijk online, maar kunnen ook offline doorgaan als dit organisatorisch haalbaar is.

Bij aanvang wordt de planning van alle sessies vastgelegd. Dit geeft jou en je groepsgenoten een houvast en een regelmaat.


De inhoud

De inhoud van elke sessie wordt door de groep bepaald, maar wel vooraf vastgelegd. Elke vraag is welkom, elke bedenking of opmerking mag op de agenda gezet worden. Alles wat de groepwil bespreken, mag en kan.

Mijn hele rugzak aan kennis wordt aangewend om de groep te ondersteunen en verder te helpen, je uit je comfort te halen, je te challengen. Heel vaak met pasklare antwoorden, soms ook met onderzoekswerk of extra opdrachten. In de vorm van brainstorms, bijkomende opleiding, interactieve gesprekken, of andere vormen.

Je haalt het maximum uit elke sessie als jij zelf goed voorbereid bent. Bouw je lijstje met topics op in aanloop naar de volgende sessie.


Voor wie?

Je hebt de volledige opleiding van Hallinto-Certified gevolgd en je bent uit de startblokken geschoten. Je kan al een paar kleine successen optekenen. Of je bent al een tijdje administratief freelancer en doordat je solo op je pad staat, heb je niet altijd de mogelijkheid om met anderen in overleg te gaan.

Je hebt groeiplannen, maar hoe begin je hier aan? Je wil je mogelijkheden exploreren, maar wat zijn die? Je komt af en toe wat tegen bij een klant; wat zijn de opties dan?
De groep helpt je om verder te reiken dan je op je eentje zou kunnen.


Boek hieronder jouw groepstraject 

PRIJS PER DEELNEMER

  • Zes sessies voor €1.200,- btw niet inbegrepen  (€840,- met KMO-Portefeuille)
  • Twaaf sessie voor €2.160,-  btw niet inbegrepen  (€1.512,- met KMO-Portefeuille)


Deze trajecten komen in aanmelding voor subsidies van de KMO-Portefeuille.

Hallinto is dienstverlener van de KMO-Portefeuille met nummer DV.O219845

Deze opleiding komt in aanmerking voor de subsidie via de KMO-Portefeuille. Hiervoor moet je zelf al wel over een zelfstandig statuut beschikken of contractueel verbonden zijn aan het bedrijf dat de aanvraag doet.

Wil je graag weten of jouw bedrijf hiervoor in aanmerking komt, klik dan hier!


close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x