Hallinto Certified

Op ontdekking in het vak van Administratief Freelancer

Voor slechts 55€ btwi?


Administratief Freelancer worden, iets voor jou?

Ontdek het stapsgewijs en maak op een laagdrempelige manier kennis met het vak van administratief freelancer.

Elke maand kan je een deel uit de volledige opleiding ontdekken. Twee uur intensieve en interactieve training die live maar online doorgaat. Heel comfortabel vanuit je eigen stek.


12 mei 2021 - Communication is key

Communicatie is altijd zeer belangrijk en niet in het minst als je je eigen baas bent. Als Administratief Freelancer is het cruciaal dat je niet vastloopt op communicatievlak. 

Tijdens deze korte training word je ingewijd in de wereld van de communicatietechnieken. Heb je moeite met nee zeggen tegen je klanten? Lig je er wel eens wakker van als je niet zo fijne boodschappen moet overbrengen naar je klanten of leveranciers? We springen in het diepe aan het hand van concrete voorbeelden en hands on tips & tricks die jij meteen kan toepassen in je business.

Deze sessie wordt gegeven door An Deroost van Ande Coaching & Training. Met een achtergrond in marketing op nationaal vlak weet An als geen ander hoe belangrijk het is om op tijd, voldoende, correct en transparant te communiceren.

Wil je graag deelnemen, schrijf je dan snel in via de inschrijfknop!
(als trainee van de 8 modules neem je gratis deel aan deze sessies)


10 juni 2021 - Budgetteren

Een bedrijf is weinig tot niets als je je cijfers niet onder controle hebt en daar heb jij als ondernemer veel bij in de pap te brokken. Maar hoe begin je hieraan als je dit nog nooit gedaan hebt? Waar moet je rekening mee houden? Waarom is dit belangrijk? Wat brengt het je bij?

Tijdens deze korte opleiding gaan we door de theoretische kant van budgetteren zodat je nadien zelf makkelijk aan de slag kan. 

Deze sessie wordt  gegeven door Tilly Buelens. 

Wil je graag deelnemen, schrijf je dan snel in via de inschrijfknop!
(als trainee van de 8 modules neem je gratis deel aan deze sessies)


8 juli 2021 - Een website maken

Elk bedrijf heeft tegenwoordig een website en ook jij, als administratief freelancer, mag hier niet ontbreken. Hoe kan je eruit springen met jouw website? Wat moet er zeker op staan? Hoe maak je een professionele website die aangenaam leest en waar potentiële klanten hun gading op vinden?

Tijdens deze korte opleiding krijg je tal van tips en tricks om van je eigen website een pareltje te maken.

Deze sessie wordt gegeven door een websitebouwer die nog niet helemaal vast staat.

Wil je graag deelnemen, schrijf je dan snel in via de inschrijfknop!
(als trainee van de 8 modules neem je gratis deel aan deze sessies)Boek jouw plaats op deze live online avondsessies 

Schrijf je nu in en reserveer je plaats voor de toekomst. Je wordt nadien doorverwezen naar de betaalmodule en je ontvangt achteraf je factuur.

Voor slechts 55€ btwi per sessieHeb jij je beslissing al genomen? Ga jij op eigen benen staan? Kijk hieronder voor de opleiding op jouw tempo:


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x