Voor wie?

Jij hebt een missie, want er is veel vraag, maar nog meer nood!

Elk jaar starten er gemiddeld 80.000 Belgische ondernemers met een activiteit. Dat zijn er meer dan 9 per uur.
Kleine bedrijven waarbij de zaakvoerder ook de uitvoerder én de verkoper én de financieel beheerder is. En daar wil het al eens foutlopen. Want hoewel er veel start-ups zijn, tegelijk zijn er in 2019 meer dan 32 bedrijven per dag failliet gegaan.

Dat komt vaak door wat er zich in de coulissen van de onderneming afspeelt. Of beter nog, want er zich niet afgespeeld heeft.

Als administratief talent hebben wij dus een missie! Wij kunnen eraan bijdragen dat er minder bedrijven de boeken moeten neerleggen. Wij kunnen eraan bijdragen dat bedrijven succesvol worden en dat er geen kansen onbenut blijven.

Er is een enorm groot speelveld voor administratief freelancers die graag ten dienste staan van deze kleine ondernemingen. En daar kan jij deel van uitmaken!


Een rugzak vol ervaring

Als administratie jouw tweede natuur is, dan help ik jou graag op weg om zelf een bekwame freelancer te worden. Want ook jouw succes komt niet uit de lucht vallen. Het vergt vaardigheid en kennis, flexibiliteit en rekbaarheid, gedrevenheid en volharding.

Ik kan terugvallen op een grote rugzak bomvol ervaring en die staat klaar om uitgeschud te worden. Het warm water stroomt hier al een hele tijd, en het stroomt snel en het is heel warm, dus jij hoeft het niet meer uit te vinden. En jij mag er onmiddellijk gebruik van maken als jij dat wil.


Het Hallinto-Certified programma is bedoeld voor:

  • Mensen die de intentie hebben om administratief freelancer te worden, maar nog geen knopen durven doorhakken.
  • Mensen die graag van start willen gaan, maar op veel vlakken nog in het duister tasten. Bijvoorbeeld, je weet niet wat er allemaal nodig is of wat er allemaal bij komt kijken.
  • Mensen die reeds gestart zijn en hier en daar nog gaten in hun kennis en kunnen ervaren. Bijvoorbeeld, je loopt al eens tegen zaken aan waar je niet onmiddellijk een oplossing voor vindt.


Laat je niet afschrikken door wat je nog niet kan of kent. Zet de onzekerheid over het onbekende aan de kant.
Tijdens ons programma kom je in aanraking met alle aspecten die je bij een kleine onderneming moet kunnen inzetten. De do's en don'ts, de soft skills en de technische dingen, de systemen en methodieken, de processen en geplogenheden.


Welke voorkennis is zeker nodig?

administratief freelancer worden bij Hallinto-Certifed

  • Je kan heel vlot en bij voorkeur blind typen
  • Je hebt heel goede kennis van MS Office pakketten (xls, word, outlook)
  • Je bent enorm computervaardig

Achtergrond?


  • Een goede administratieve basis
  • Een schoolse opleiding
  • Ervaring in the field
  • Je bent een supertalent

Herken jij je hierin of wil je graag aftoetsen of dit iets voor jou is? 


Laat het mij zeker weten.

Klaar om administratief freelancer te worden?

Kom er alles over te weten in de verschillende opleidingen die helemaal afgestemd zijn op jouw mogelijkheden.


close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x